In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolIn italianIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicvationsHow to useTechniqueAbout usNews
 Към порталната страница www.langri.eu
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешноведомствена употреба
Държавни учреждения
Библиотеки
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Учебни и научни заведения


УПОТРЕБА

Съвременната система за подвързване с лепило Фастбайнд осигурява най-високото качество на изделията при решаването на всички поставени цели при създаването на една книга. По-долу са разгледани някои типични и най-често използвани начини.

ДОКУМЕНТАЦИЯ, ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА


Това е професионалният подход към всичката Ви документация.
Fastbind - идеалното средство за малките тиражи. Това означава, че Вие можете лесно да промените или да модернизирате своята документация.

Фастбайнд Ви позволява да изготвяте книги с дебелина от 2 (да два) листа до 55 милиметра или 1000 страници, като за това не се изисква никаква настройка на оборудването.

РАЗПЕЧАТКИ ОТ ЛАЗЕРЕН ПРИНТЕР

Подвързването на докуметни чрез системата Фастбайнд Ви гарантира, че никакви страници няма да бъдат загубени или безследно откъснати. Залепените по този начин документи са удобни за това, че имат много широка разкриваемост, удобни са за копиране без да има опасност от разпадане на книжното тяло.

КАТАЛОЗИ И СПИСАНИЯ

Термозалепянето чрез системата Фастбайнд е най-добрият начин да се правят каталози и списания, които да имат привлекателен външен вид. Това е идеалното средство за различните информационни центрове, които трябва да публикуват кратки резюмета или да съхраняват абонаментите на различните списания в архива си. Залепянето чрез системата ФастбайндВи позволява всичко това да има приятен външен вид и голяма дълготрайност при ежедневна употреба.

НЕПРЕКЪСВАЕМИ КОМПЮТЪРНИ РАЗПЕЧАТКИ


Ако използвате голямо количество компютърни непрекъсваеми разпечатки, то значи знаете колко е трудно и неудобно да се борави с тях.

Изходът от тази неудобна ситуация е в това да се намери удачен метод на залепяне. Този метод е термозалепянето чрез системата Фастбайнд. Веднъж залепени - Вие ще оцените колко удобно е това и колко е лесно да ползва подвързания материал. Нещо повече ще забележите, че е много по-лесно и да бъдат съхранявани, подреждани и класифицирани. Мястото, което заемат вече ще е по-малко и компактно. Пестейки пространство на рафта вие оптимизирате и вашата офис площ за други по-належащи нужди.


ТЕФТЕРИ И ЗАПИСНИЦИ


Системата напълно подхожда за прикпепяне на разнообразни форми на тефтери или друга хартиена макулатура във вид на кубчета и листа за писане.

Този вид залепяне винаги осигурява направеното да е съхранено и да има приличен външен вид, както и че намалява хартиените отпадъци.

 

Начало Top of page Лангри Пишете ни