In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


СЧЕТОВОДНИ КАНТОРИ

Счетоводни кантори

Вашите клиенти изискват от Вас висококачествена и детайлна информация. Това първо впечатление е вашият шанс да ги спечелите за клиенти.

За първи път системата Фастбайнд е показана в началото на 80-те години, като решение на проблема за подвързването на непрекъснатите компютърни разпечатки. Усъвършенстването на Фастбайнд винаги е било свързано с разширяването на изискванията на счетоводната дейност. Към настоящият момент Фастбайнд оговаря напълно на всички изисквания за провеждането на нормален счетоводен процес.

“Отчет за приходите и разходите”, Отчет за ТРЗ”, “Книга за матералните запаси”, “Ежедневен каасов отчет” и тн. и т.н., всичко това са все неща, които счетоводителите са длъжни да изготвят за клиентите си. Дори и за една и съща книга в различните счетоводни къщи дебелината й ще е различна и тук грешки в подвързването не трябва да има, защото това означава че печатът ще трябва да се преправи (и по закона на Мърфи точно тогава, когато вече може да няма достатъчно време).

Системата Фастбайнд се приема добре от хората занимаващи се със счетоводство, още повече че успехът за нейното развитие е свързан именно с това – отделянето на голямо внимание и вникване в нуждите на счетоводния процес. Липсата на необходимост от това да се регулира и настройва машината всеки път като имаме различна дебелина на книжното тяло, вече почти 20 години е характерната особеност на системата Фастбайнд от съществуващите подобни други системи. А по-късните подобрения я направиха още по-лека и по-лесна за работа (Погледни раздела :Как да...). Работата с машините е много лесна и не изисква специално обучение или практика. Това са професионални устройства предназначени за широкоспектърна употреба и издържащи на голямо и продължително натоварване. Системата Фастбайнд може да присъства във всяка офис работна среда, тя не излъчва миризми и практически не образува прах..

Лесното използване на Фастбайнд има за Вас жизненоважно значение. Няма да имате шумно и обемно оборудване; няма да губите време да чакате техниците по подръжката, за да отстранят даден проблем – защото каквото и да се случи Вие ще можете сам да се справите. Накраткко машините Фастбайнд са направени да работят именно са Вас.

Запазването на дискретност и конфединциалност е важно условие при воденето на дадено счетоводство. Почти винаги сведенията от счетоводството на даден клиент са с гриф “За служебно ползване”. Това означава, че един счетоводител не трябва да изпраща какъвто и да комплект от документи за разглеждане извън кантората, дори и когато им се оказва натиск от страна на самите клиети (обикновено в началото на годината, когато те искат да получат повече информация за сметките си).

С помощта на Фастбайнд залепянето на счетоводните разпечатки може да стане за около 20 секунди, докато чакате да бъде принтиран отчетът на другите Ви клиенти.

Първоначално стандартните корици, предлагани от Фастбайнд са били предназначени за счетоводната дейност. Сега изборът на подвързии е много по-голям и позволява тяхната персонална направа в различен формат и външен вид от най-евтини до възможно най-луксозни твърди корици. Вие получавате един отличен външен вид и добро представяне пред клиента, едновременно съчетавайки го с намаляване на разходите си при използването на някоя от машините Фастбайнд. Многообразието от предлаганите въможни обложки или направата на такива, означава че единствента граница на Вашите възможности е Вашето въображение!

>> Изтегли брошура pdf


 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни