In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


Книговезки ателиета

Книговезници

Традиционно книговезните машини се характеризират с това че отива много време настройка на производствения процес за всяка една книга поотделно. Затова подвързването на книгите излиза скъпо и неизгодно, особено когато има голямо търсене на такив род услуги. За никого не е изгодно да спира производството на голям тираж, за да направи спешно определено малко количество.

Разходите за покупка на някоя от машините Fastbind се оказват много по-малки ако бъдат сравнени със средствата нужни за купуването на специализирана книговезка и полиграфска техника за направата на печатни издания в големи тиражи. Това най-ясно се разбира, когато се сравни изгодата, която може да се получи вследствие на възможността да се обслужват клиентите веднага и най-важното – винаги изгодно.

Доказано е че качеството на работата на машините Fastbind често надвишава качеството на продукцията, получено при работата на нормална поточна линия за производстово на корици.

Стойността на малкият тираж и типовото производство често се оказват високи, заради използването голям брой скъпоструващо оборудване. Fastbind подобрява работата на съществуващото оборудване и увеличава ефективността и печалбата в този вид бизнес.

Традиционно издателствата и печатниците избягват да поемат поръчки за подвързването на дипломни работи, дисертаци или други научни трудове. Предварително направените с помощта на Fastbind твърди корици, могат да раздвижат този доскоро пренебрегван пазар и да предоставят нови възможностти за печалба и развитие.

Важни резултати
  • Отдава се значение на външният вид и качеството на изделието.
  • Отпада необходимостта от настройка на оборудването за всяка отделна дебелина на книжното тяло или за всеки различен формат.
  • Бърз и лесен начин. Потребителски ориентиран (user friendly) към всички членове на персонала, което улеснява използването на трудовите ресурси.
  • Може да се ползва практически всяка корица, независимо от дебелината на изделието.
  • Твърдата корица дори за малки книги не е само възможна, но и може да бъде изгодна.

>> Погледни по-подробната информация за оборудването за направата на твърди корици

>> Изтегли брошура pdf

 

Home Top of page