In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


Копирни центрове

Копирни центрове

Принтерите като основно средство за производство
  • В следствие на по-широко използване на цифровия печат и комплектуване на книжните тела, копирните центрове са способни да разширят своите професионални възможности.
  • Едно от най-големите препятствия към такова разширяване е работното пространство. Копирните центрове трябва разположат голямо количество устройства на определена ограничена площ. Затова при тях е от особена важност всяка машина да бъде полифункционална.
  • Пакетирането, доставката и спирането на производствения процес, в следствие на чакането на сервизния техник, довеждат до правенето на ненужни разходи и ненужни престои. Нещо, което може да се спести при използването на някоя от системите на Фастбайнд.
  • Обучението на кадри – основен проблем за всяка фирма имаща високо ниво на товарооборот или голямо разнообразие от техника предназначена за подвързването на книги. Трябват Ви такива машини, които да са ориентирани към това, на служителя да му е удобно да работи с тях.
  • Персонално представяне на своя клиент. Устройството от типа Фастбайнд Кейсматик, предназначено за направата на твърди корици, позволява за броени минути да се направи напълно готова твърда обложка. Представете си че можете да създадете книга в твърда подвързия, с графика или снимка на клиента Ви. Тази допълнителна възможност ще Ви даде предимство пред конкуренцията и ще повиши приходите Ви.
  • Защо да се ограничаваме с купуването на стандартно изработени материали? С помощта на Фастбайнд можете да включите в употреба практически всеки картон който Ви се намира, за да направите чудесни твърди корици и да печатате върху тях.
  • Друго предимство - твърдите корици Фастбайнд Менаджър. Те са с една типова големина, защото устройствата Фастбайнд се саморегулират към дебелината на книгата.
  • Времето е пари! Когато имате малък тираж не можете да си позволите да губите много време за пренастройване на машината. Машините Фастбайнд не изискват такова нещо – включвате я и те почват да работят.
  • Минимизирене или лесно отстраняване на отпадъците. Стойността на отпадъчните материали дирекно влияе върху себестойността на поръчката. Системите Фастбайнд ден за ден ще правят висококачествено, напълно правоъгълно термозалепяне на книжните тела при никакъв или минимален отпадък.
  • Залепянето е дълготрайно и елегантно, затова и клиентите Ви ще са доволни от крайния резултат.

>> Изтегли брошура pdf


 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни