In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


В ПОЛИГРАФИЯТА

Полиграфски фирми

Фастбайнд Ви предлага уникален избор на устройства (ръчни и автоматични) спроизводителност до 300 книги на час.

  • Фастбайнд – метод за удолетворяване на бързите или малотиражни поръчки
  • Това е Вашата алтернатива на закупуването на много по-габаритни и скъпи машини, особено когато имате повече поръчки с малък тираж
  • Това е решение за избягване на ангажирането на външни фирми, занимаващи се подвързване на документи
  • Машината Фастбайнд е лесна за работа и затова може да се ползва и от персонал, който е по-малко запознат принципите на термозалепянето на книги

Допълнителна гъвкавост при използването на Фастбайнд

Конкуренцията в полиграфията никога не е била толкова силна, а приходите все по-малки и по-малки. Ето защо, новите изгодни предложения за работа със системата Фастбайнд са толкова важни за тези, които търсят перспектива за развитие в този бранш.

Наблягането върху все повече намаляващите обеми на отделните тиражи означава, че машините за офсетов печат се сблъскват със силната конкуренция на копирно-размножителната техника. Те предлагат много по-голяма гъвкавост и икономичност - съчетани с оборудване за подвързване, специално що се касае до направата на изделия с малък и разнороден тираж. Традиционните връзки между издателствата, печатниците и копирните центрове стават все по-размити и затова възможността да се правят издания с малък тираж дава шанс за бъдеще.

Болшинството от съществуващите потребители на Фастбайнд в тази област вече имат алтернативно оборудване за направата на издания с голям тираж, но въпреки това решават да закупят и Фастбайнд устройства, за да покриват търсенето на издания с малък тираж. Малко след това те се убеждават, че Фастбайнд издържа и позволява да бъде натоварвана при направата и на големи тиражи – вследствие на леснотата при работа с нея, подобряването на качеството и съкращаване на времетраенето на процеса на залепяне.

>> Изтегли брошура pdf


 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни