In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


БИБЛИОТЕКИ

Библиотеки

Един от най-големите проблеми на библиотеките – неголямата трайност на обложките на книгите, списанията, брошурите, научните периодични издания и др. При производството на дадена книга, дълготрайността на използваното лепило не винаги се има в предвид при направата й. Резултат – залепянето на книжното тяло се влошава в течение на времето, което довежда до разпадане на подвързията и отам на книжното тяло.

В много от случаите обложката може да бъде отново закрепена към книжното тяло, но и много пъти се налага да се направи нова подвързия.

Системата Фастбайнд позволява лесно да се поправи повредената подвързия чрез повторно залепяне на обложката. Фастбайнд може да разтопи старото лепило и да добави допълнително ново, висококачествено лепило Фастбайнд към гърба на книжното тяло.

Също така е лесно да се направят подвързии за книги с мека или твърда обложка.

Книги или списания, които са били отписани или са били предвидени за бракуване, могат да отново да влязат в употреба за много години напред!

Скъпи или ценни периодически издания, като списания, брошури и др., могат да бъдат подвързани като отделни томове с поредна номерация. Всичко това е много лесно, чисто и за да стане - не трябва служителят да има някакъв опит. Така за всяка една библиотека става възможно да се запазят и използват ценни източници на информация, особено когато те не се повтарят.

Удобство. Страниците на книга, направена по метода на Фастбайнд се разтварят напълно, което позволява при необходимост по-лесно да правите копирането им.

>> Изтегли брошура pdf

 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни