In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


НАУЧНИ И УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

В учебните и научни заведения на всеки му се налага по много пъти да подвързва писмени работи или научни разработки. Написаното е резултат на часове усилен творчески труд и затова качеството на подвързване трябва да бъде безукорно! Със системите Фастбайнд, всички от сферата на образованието и науката могат отново да се концентрират върху своите същински учебни или научни занимания! Можете да разчитате на нас при подвързването на:

  • Дисертации и дипломни работи
  • Научни списания
  • Лекции, учебници
  • Справочници
  • Административни доклади
  • Семинарни материали и мн. др.

Нови възможности. От 80% до 85% от заглавията на академичната практика достигат по-малко от 100 продажби на година. С Фастбайнд изследователите, които очакват да публикуват своите трудове могат да се съсредоточат върху творческата част от своята работа! Повече не е необходимо да търсят специализирани печатници. С Фастбайнд всички те сами могат да сътворят малки поредици от книги на приемлива цена.

Качествена продукция. Машините на Фастбайнд правят идеално правиллини корици всеки път. Вие получавате висококачествена продукция без прахосване на хартия. Изцяло отпечатаните меки или твърди корици повишават стойността на публикациите.

Лесно е. Всеки оператор може да направи безукорно подвързани презентации за по-малко от 20 секунди. Не е необходимо пренастройване между отделните задачи, независимо от размера и формата. Книги и презентации могат да бъдат принтирани на обикновена копирна хартия.

>> Изтегли брошура pdf


 

Home Top of page