In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolItalianoIn PolishIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout us
Полиграфски фирми
Книговезки ателиета
Неголеми печатници
Копирни центрове
Ведомствени принтцентрове
Вътрешна употреба
Библиотеки
Държавни учреждения
Частни фирми
Счетоводни кантори
Правни и нотариални кантори
Научни и учебни заведения


Неголеми печатници

В цял свят биват отпечатани не повече от 1-2% от ръкописите, които са предложени на издаделите за публикация. Причината за тове е че разходите за публикуването на малък тираж са големи, за разлика от цифровите начини за публикуване, които правят издаването на същото съдържание много по-възможно.

Поезия, специализирана литература, архиви

При разглеждането на количеството на публикуваните книги в сравнение с тези написани от независими автори, може ясно да се види съществуването на голяма, пренебрегвана пазарна ниша. На този пазар Fastbind може да реализира потенциалните Ви възможности за направата на книги “по поръчка”, които са и в сферата на цифровия печат. От там пък, това може да улесни достъпът Ви до печелившия пазар на публикация на научни трудове.

Принтирането Ви позволява да печатате толкова изображения и текстове върху подвързията и вътрешните корици, колкото е необходимо. Съвремените автори все по-често използват персоналени компютър за да творят, а това улеснява много тяхното последващо размножаване в определени количества, още повече че се съчетава и с по-малки финансови разходи.

Fastbind изисква малки инвестиции, но това не значи че няма да притежавате едно професионално устройство за направата на подвърии. Това e спиращо дъха, ново решение в един бързоразвиващ се пазар. Клиентите на Fastbind, специализирани в областта на малотиражните публикации, могат икономично да публикуват романи, сборници, семейни истории, дневници и т.н. на независими автори. Да напишеш една книга понякога изисква години – Fastbind помага тази мечта да стане реалност, дори при ограничени средства и малък тираж!

>> Изтегли брошура pdf

 

 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни