In EnglishAuf DeutschEn FrancaisEn EspanolIn italianIn PolishIn BulgarianIn TurkishIn JapaneseIn ChineseIn Russian
ProductsApplicationsHow to useTechniqueAbout usNews
 Към порталната страница www.langri.eu
Машини за перфектно подвързване
Машини за биговане
Машини за твърди корици
Подвързии
Консумативи за направата на твърди корици
Други консумативи

Feedback form

 ПРОДУКТИ

Ако искате да направите висококачествена книга, използвайте лепило, за да фиксирате съдържанието към корицата, само по този начин ще получите едно професионално изглеждащо печатно издание.
Работата с машините на Фастбайнд правят книжната подвързия възможна и практична. Компанията производител Мапинг Ko. е пионер в тази област, доказателство за това са многобройните патенти които притежава. Например, това е така наречения принцип на ротационното залепяне чрез използване и на системата за структурно разтваряне на влакното на хартията (СРХ) от английското Paper Grain Opening System (PGO).
Имате трудни за обработка материали или светочувствителни такива? Предлаганата от Нас система СРХ е решението Ви при създаването на здрави и дълготрайни подвързии.

С помощта на залепящите системи на Фастбайнд ще намерите правилния път към изкуството на хубавата подвързия! Можете да използвате практически всяка хартия или картон, за да направите от нея корица. На практика Вие можете да използвате системите Фастбайнд, за да отпечатате и създадете напълно декорирана книга в твърда или мека подвързия само за няколко минути! Обърнете се към нас и ние с удоволствие ще Ви покажем как да направите това. Нещо повече, Мапинг Ко. Ви предлага, при желание, широка гама от готови корици и обложки във всякакви разцветки и стилове, материали.

ТЕРМОЗАЛЕПЯЩИ СИСТЕМИ ФАСТБАЙНД

ФАСТБАЙНД ЕЛИТ XT
FASTBIND ELITE XT
НОВО!
Фастбайнд Елит ХТ Ви предлага възможно най-голямата гъвкавост при подвързване.С това устройство можете бързо да подвържете твърди и меки корици, фотоалбуми, атласи, чертежи и много други голямоформатни материали. С Елит ХТ можете да подвързвате печатни материали с размер до А3+ или А4+ (лендскейп - обърнат по височина). Тази машина би се вписала чудесно във всеки принт/копи център, библиотека или учебно заведение. Благодарение на нейната работа ще имате винаги надежно подвързани материали - с прави ъгли и изпънати корици
>> Фастбайнд Елит XT брошура
Fastbind Elite XT

ФАСТБАЙНД УЛТРА
FASTBIND ULTRA

Фастбайнд Ултра е идеално решение за онези, които са преминали към цифров печат: държавната администрация, банките, застрахователните компании, печатниците, копирните центрове, издателствата, рекламните агенции, учебните заведения и др. Това е възможно най-професионалният и съвършен подвързващ апарат, който слепя мека и твърда корици, делови обложки (с имитация на ест. кожа или текстил), записници, подвързващи ленти.
>> Виж видеоматериала

>> Фастбайнд Ултра брошура
Fastbind Ultra

ФАСТБАЙНД ОПТИМА

FASTBIND OPTIMA
Фастбайнд Оптима, като всички други модели от новото поколение на Фастбайнд, Ви предлага голяма гъвкавост при използването й. Тази полуавтоматична, подвързваща машина може бързо да прави книги в мека или твърда корици. Фастбайнд Оптима е идеална за копирни центрове, издателства; за правенето на годиншни албуми или снимки, за подвързването на научни трудове или често архивиране на документи. Крайният резултат от работата на Фастбайнд Оптима е създаването на една стабилна книга, с прави ъгли и чудесно залепена.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Оптима брошура
Fastbind Optima
ФАСТБАЙНД ЕЛИТ
FASTBIND ELITE
Подвързващата система Фастбайнд Елит Ви предлага големи възможности за работа. Тя бързо може да изготви книги или презентации в твърда или мека корици, записници, подвързващи ленти.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Елит брошура
Fastbind Elite
ФАСТБАЙНД СЕКУРА
FASTBIND SECURA
Най-разпространена. Ценово най-добре приемливата машина от семейството на Фастбайнд. Включва всички основни функции на термозалепянето на книги с твърда и мека подвързия. За тези, които са решили да са в крак с новите технологии и крачка пред конкуренцията, но не искат да рискуват много – това е избора!
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Секура брошура
Fastbind Secura

ФАСТБАЙНД Р2 ПРАКТИК
FASTBIND R2 PRACTIC
Компактна система за термозалепяне чрез ръчно рошене, нанасяне на лепилото и притискане. Може да подвързва материали с големина на формата до А3+. Разполага с вграден нож за обрязване на корици
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Р2 Практик брошура
Fastbind Practic
ФАСТБАЙНД Р2 СЕМИМАТИК
FASTBIND R2 SEMIMATIC

Ефективно и лесно за използване устройство за термозалепване, с автоматично нанасяне на лепилото и ръчнo рошене на книжното тяло. Допълва се от вградения нож за обрязване и наличието на специален датчик за регулиране на температурата. С Фастбайнд Р2 Семиматик можете да подвързвате материали с големина до А3+ формат.
>> Виж видеотермаиала
>> Фастбайнд Р2 Семиматик брошура
Fastbind Semimatic
БИГОВЪЧНИ МАШИНИ ФАСТБАЙНД

ФАСТБАЙНД ОНДЕМАТИК
FASTBIND ONDEMATIC
С Ондематик, Фастбайнд представя една нова концепция за работа - работна станция за производството на меки корици, затваряща цикъла на производство на книги. Това устройство е проектирано да бъде вграждано под някоя от подвързващите машини и по този начин ускорява процеса на работа, като бигова и обрязва желаната корица.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Ондематик брошура

Fastbind Ondematic

ФАСТБАЙНД С450Е
Функционална електрическа биговъчна машина, работеща с помоща на педал. Освен стандартното двойно двустранно биговане прави и микроперфорация. Можете да регулирате както дълбочината на бига, така и разстоянието между тях.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд С450Е брошура

Fastbind C450E
ФАСТБАЙНД С400
Биговъчна машина с ръчно управление, издържаща на големи натоварвания. Само с едно нагласяне може прави 1-4 бига или двойно двустранно биговане. Уникален принцип на правене на биг. Голяма ефективност на труда. Без аналог на пазара.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд С400 брошура
Fastbind C400

ФАСТБАЙНД УСТРОЙСТВА ЗА НАПРАВАТА НА ТВЪРДИ КОРИЦИ
ФАСТБАЙНД КЕЙСМАТИК ЛАЙТ
FASTBIND CASEMATIC LITE

Много удобно и несложно за работа устройство позволяващо да се правят твърди корици по "заявка" в малки тиражи или единични бройки. За тези, които се нуждаят само от основното при направата на корици.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Кейсматик Лайт брошура
Fastbind H530
ФАСТБАЙНД КЕЙСМАТИК XT
FASTBIND CASEMATIC XT НОВО!
Кейсматик ХТ е нова стъпка напред в предлаганата гама продукти Фастбайнд за направата на корици по поръчка. Сега Вие ще можете да правите висококачествени обложки в още по-голям форматен диапазон, от А4 до А3+.
>> Фастбайнд Кейсматик брошура
Fastbind Casematic
ФАСТБАЙНД КЕЙСМАТИК
FASTBIND CASEMATIC
Това устройство прави революция в областта на създаването на корици «по желание» на клиента. За кратко време Вие можете да направите висококачествени книги в много широк форматен диапазон - от А5 до А4+. Кейсматик съдържа всичко необходимо, за да бъдете мобилен и гъвкав при предлагането на уникални подвързии.
>> Виж видеоматериала
>> Фастбайнд Кейсматик брошура
Fastbind Casematic

 

Начало Нагоре Лангри Пишете ни